Krav Maga som den skall vara under 3 dagars intensivträning!

Summer Camp Stockholm 2016

2016-07-29 – 2016-07-31. För trettonde året i rad arrangerar vi vårt internationella sommarläger öppet för alla oavsett tidigare erfarenhet av KMS Krav Maga. Träningen delas upp i grupper beroende på deltagarnas kunskaper och passar därför utmärkt även för nybörjare och intresserade som inte tidigare tränat modern Krav Maga. Lägret genomförs i Stockholm med omnejd med mer än 19 timmars träning som omfattar:

  • Försvar mot vanliga och mindre vanliga stående och liggande obeväpnade attacker
  • Försvar mot vanligare och mindre vanliga batong-, kniv- och pistolövergrepp stående och liggande
  • Grundläggande och avancerade attacker stående och liggande
  • Grundläggande fighting-träning
  • Scenarioträning
  • Träning i realistiska miljöer
  • Teori: Taktik innan angrepp, kroppens reaktion under stress, undvik att bli utsedd till offer m.m.
  • Kompetenstest för rutinerade elever

Läs mer

självförsvar för tjejer - större

Intensivkurs i realistiskt självförsvar för tjejer

Extrainsatt intensivkurs i realistiskt självförsvar för tjejer under maj. Kursen omfattar vanligaste formerna av överfallssituationer mot kvinnor, förståelse för våld, teori, tips och taktik kring hantering av våldet, hantera rädsla och lösa situationen.

Största delen av kursen är upplevelsebaserad, vilket innebär att deltagarna kommer att utsättas för realistiska scenarier inomhus och utomhus med successivt ökande komplexitet och svårighetsgrad. Kursen hålls av rutinerade kvinnliga instruktörer i modern Krav Maga.

Kursen är uppdelad i två tillfällen: 2016-05-14 och 2016-05-21.

Civil instruktörsutbildning i Stockholm 2016

KMS-knapp-blågulInstruktörsutbildning 110 h i civil KMS Krav Maga som genomförs av Krav Maga Sverige. Denna gång får vi på Stockholm Krav Maga Center nöjet att arrangera utbildningen.

Del 1: 2016-03-17 – 2016-03-20
Del 2: 2016-03-31 – 2016-04-03
Del 3: 2016-04-14 – 2016-04-17
Del 4: 2016-04-29 – 2016-05-01

Läs mer

självförsvar för tjejer - större

Intensivkurs i realistiskt självförsvar för tjejer

Intensivkurs i realistiskt självförsvar för tjejer under mars. Kursen omfattar vanligaste formerna av överfallssituationer mot kvinnor, förståelse för våld, teori, tips och taktik kring hantering av våldet, hantera rädsla och lösa situationen.

Största delen av kursen är upplevelsebaserad, vilket innebär att deltagarna kommer att utsättas för realistiska scenarier inomhus och utomhus med successivt ökande komplexitet och svårighetsgrad. Kursen hålls av rutinerade kvinnliga instruktörer i modern Krav Maga.

Kursen är uppdelad i två tillfällen: 2016-03-05 och 2016-03-12.

Lokalrenoveringstajm

RenoveringSöndagen 2016-01-24 kl. 17-19 är det dags för vårens lokalstädning och -renovering inför terminsstarten två dagar senare. Städa, rengöra, måla, fixa golv, laga utrustning och mycket mer behöver göras. All hjälp uppskattas, även glada tillrop från arbetsskygga sidolinjespelare.

Extra tillfälle för Kompetenstest i januari

2016-01-24 kl. 13.30-17.00 genomförs Kompetenstester för samtliga kompetensgrupper avsett för de som missade tillfället i december.

Kompetensnivå 1 är nödvändigt för avancemang till Fortsättargruppen.

Uppflyttning till Mediumgruppen kräver K2.

Kostnad för Kompetenstesterna är 150 kr, med undantag för Kompetenstest K4 och uppåt som är gratis. Kompetenstest skall ses som ett enormt krävande träningspass med fokus på problemlösning med efterföljande personlig feedback. Anmälning önskas på klubben eller till info@krav-maga.nu senast 5 dagar innan.

God Jul SKMC

God Jul önskar Instruktörerna

God Jul och Gott Nytt År önskar vi er alla! Tiden går fort när man har roligt. 2015 sjunger på sista versen och vi hoppas att ni får ett riktigt härligt slut på gamla året och en lysande start på det nya.

Årets första snytingar utdelas efter terminsstarten 2016-01-26.

Schemaförändring för vårterminen 2016

Schemat för vårterminen har ändrats. Samtliga pass kommer att hållas tisdagar och torsdagar, samtidigt som Teknikpasset utgår. Vi tvingas göra detta under vårterminen pga begränsningar i instruktörernas planerade tillgänglighet under våren. För att säkerställa bästa möjliga träning för deltagarna måste vi konsolidera träningspassen till två kvällar i veckan.
 
Vår förhoppning är att vårt sedvanliga schema med det extra Teknikpasset och allt återgår till höststarten 2016.
 
Vi beklagar eventuella olägenheter detta medför för våra elever och skall hitta lämpliga sätt att kompensera med extrainsatta instruktörsledda träningspass under våren.
För mer information se Schema

Utomhusträning i december

Vinterns sista träningspass, 2015-12-14, kommer att hållas utomhus. Tag med valfria kläder och skor för utomhusbruk, samt sedvanliga skydd. Detta pass ersätter de andra passen inomhus. Samling ombytta och klara för vidare transport vid skohyllorna kl 18.00. Träningslokalen är öppen som vanligt för ombyte före och efter träningspasset. Träningen hålls utomhus oavsett väder.

Terminsavslutningsfest på Hard Rock Café

Avslutningsfest 2015-12-11 på Hard Rock Café på Sveavägen 75 med inmundigande av mat och dryck. Bord är bokade på fredagen från 18.00. Festen är öppen för alla nuvarande och tidigare tränande med sina respektive oavsett klubbtillhörighet. Klubben bjuder på första glaset öl eller vin.

Beställning av mat om sådan önskas, samt betalning för maten, måste göras i samband med anmälning. Anmälning görs genom inbetalning av priset för menyvalet till klubbens Plusgiro 27 44 31 – 6 eller på plats i träningslokalen senast 2015-12-09.

Självfallet går det utmärkt att deltaga på festen utan att beställa mat, i vilket fall föranmälning inte krävs.

Läs mer