Pistolskytte 2016

Slutet pistolskytteseminarium

2016-08-28. Endagsseminarium i KMS Krav Maga väpnad och obeväpnad närkamp enkom för förbundets certifierade instruktörer och Stockholm Krav Maga Centers aktiva Mediumelever.

Träningen delas upp i grupper beroende på förkunskaper. Praktiskt pistolskytte och obeväpnad närkamp med grundläggande taktik och stressövningar.

Läs mer

Terminsstart HT 2016

Terminen kör igång igen 2016-08-23.

Mediumgruppen kommer att köra samtidigt, och i vissa fall gemensamt, med Fortsättargruppen. K2 är nödvändig för träning i Mediumgruppen.

Kompetensnivå 1 (K1) är nödvändig för träning i Fortsättargruppen.

Samma träningstider gäller som under våren.

Läs mer

självförsvar för tjejer - större

Intensivkurs i realistiskt självförsvar för tjejer

Extrainsatt intensivkurs i realistiskt självförsvar för tjejer under maj. Kursen omfattar vanligaste formerna av överfallssituationer mot kvinnor, förståelse för våld, teori, tips och taktik kring hantering av våldet, hantera rädsla och lösa situationen.

Största delen av kursen är upplevelsebaserad, vilket innebär att deltagarna kommer att utsättas för realistiska scenarier inomhus och utomhus med successivt ökande komplexitet och svårighetsgrad. Kursen hålls av rutinerade kvinnliga instruktörer i modern Krav Maga.

Kursen är uppdelad i två tillfällen: 2016-09-10 och 2016-09-17.

Extraträning för K3-K7:or

2016-08-14. Extraträning 10.00-12.00 för klubbens instruktörer, vilken är öppen även för aktiva och inaktiva K3-K7:or. Kostnadsfritt. Föranmälning önskas till info@krav-maga.nu.

Sommarträningen hålls utomhus 26/7

Sommarens sista pass innan terminsstarten 23/8 genomförs på Brunnsviksbadet. Samling vid badplatsen kl. 18.00. Medtag valfria träningskläder för utomhus- och vattenbruk, samt sedvanliga skydd.

Badkläder, handduk och egen dryck bör medtagas.

I händelse av regn genomförs träningen i träningslokalen på Gästrikegatan.

Lokalfixartajm

RenoveringSöndagen 2016-08-21 kl. 17-19 är det dags för höstens lokalstädning och renovering inför terminsstarten två dagar senare. Städa, rengöra, måla, fixa golv, laga utrustning och mycket mer behöver göras. All hjälp uppskattas, även glada tillrop från arbetsskygga sidolinjespelare.

Extra tillfälle för Kompetenstest i augusti

2016-08-21 kl. 13.00-16.30 genomförs Kompetenstester för Kompetensnivå 1 och 2 avsett för de som missade tillfället i våras.

Kompetensnivå 1 är nödvändigt för avancemang till Fortsättargruppen.

Uppflyttning till Mediumgruppen kräver K2.

Kostnad för Kompetenstesterna är 150 kr, med undantag för Kompetenstest K4 och uppåt som är gratis. Kompetenstest skall ses som ett enormt krävande träningspass med fokus på problemlösning med efterföljande personlig feedback. Anmälning önskas på klubben eller till info@krav-maga.nu senast 5 dagar innan.

Nybörjarregistrering hösten 2016

Förhandsregistrering för blivande nybörjare torsdagen 18/8 någon gång under tiden 18.00 – 20.00 i våra lokaler på Gästrikegatan 11 ger dig möjlighet att få plats i önskad nybörjargrupp genom att i god tid fylla i personuppgifter i datorn, betala termins- eller årsavgift och erhålla t-shirten.

Kan du inte registrera dig under ovanstående tid kan vi lösa registreringen på annat sätt i mån av plats. Du är självfallet välkommen till träningslokalen under ordinarie träningstid efter terminsstart 23/8 för att ta en av de återstående platserna. Som registrerad Krav Maga-elev är du olycksfallsförsäkrad under träning, samt transport till och från lokalen.

Möjlighet till provträning finns i mån av plats de första veckorna efter terminsstarten. Det är då bara att dyka upp med valfria träningskläder och gymnastikskor för inomhusbruk. Önskar du provträna innan du bestämmer dig är Förhandsregistreringen inget för dig.

Läs mer

Extraträning för K3-K7:or

2016-05-22. Extraträning 10.00-12.00 för klubbens instruktörer, vilken är öppen även för aktiva och inaktiva K3-K7:or. Kostnadsfritt. Föranmälning önskas till info@krav-maga.nu.

Klubben välkomnar nya instruktörer

Klubben har fått tillskott av en ny instruktör som klarade den 15 heldagar långa instruktörsutbildningen med bravur. Dessutom en assisterande instruktör som tog sig igenom de 8 dagarnas utbildning. Vi hälsar Martin och Paul varmt välkomna!