After Fight

After Fight2015-09-03. Gemensam utgång för umgänge och möjlighet till inmundigande av mat och dryck, för alla intresserade efter avslutat träningspass.

Grappa, S:t Eriksgatan 86. Instruktörerna och sista laddningen elever dyker upp vid 19.30-snåret. Ingen föranmälning krävs, utan det är bara att traska dit. Nya som gamla elever välkomna.

Väl mött!

Knivseminarium 151003

Seminarium försvar mot kniv

2015-10-03. Endagsseminarium med fokus på försvar mot övergrepp med kniv. Seminariet är öppet för alla intresserade oavsett klubbtillhörighet eller förkunskaper.

Fokus ligger på förvar mot knivattacker på olika distanser. Deltagarna kommer att delas upp i grupper efter förkunskaper och lämpar sig därför väl både för nybörjare och rutinerade utövare av modern Krav Maga.

Läs mer

Terminsstart HT 2015

Terminen kör igång igen 2015-08-24.

Mediumgruppen kommer att köra samtidigt, och i vissa fall gemensamt, med Fortsättargruppen. K2 är nödvändig för träning i Mediumgruppen. Mer separation av grupperna kommer att göras under vårterminen jämfört med höstens termin.

Kompetensnivå 1 (K1) är nödvändig för träning i Fortsättargruppen.

Läs mer

självförsvar för tjejer - större

Intensivkurs i realistiskt självförsvar för tjejer

Intensivkurs i realistiskt självförsvar för tjejer under oktober. Kursen omfattar vanligaste formerna av överfallssituationer mot kvinnor, förståelse för våld, teori, tips och taktik kring hantering av våldet, hantera rädsla och lösa situationen.

Största delen av kursen är upplevelsebaserad, vilket innebär att deltagarna kommer att utsättas för realistiska scenarier inomhus och utomhus med successivt ökande komplexitet och svårighetsgrad. Kursen hålls av rutinerade kvinnliga instruktörer i modern Krav Maga.

Kursen är uppdelad i två tillfällen: 2015-10-10 och 2015-10-17.

Summer Camp Stockholm 2015 avslutat

Tre dagars intensiv träning kan summeras med ”Bra krigat!”. Härlig stämning, högt tempo och snabb inlärning hos deltagarna borgade för ett riktigt lyckat sommarläger som samlade deltagare från Helsingborg i söder till Vilhelmina i norr.

Lägret genomfördes i träningslokalen, i Vasaparken och på Livgardet med efterföljande grill-bad-öl-och-volleyboll-After-Fight.

Foton från Summer Camp finns under Galleriet.

 

Lokalrenoveringstajm

Söndagen 2015-08-23 kl. 17-19 är det dags för höstens lokalrenovering inför terminsstarten dagen efter. Städa, måla, fixa golv, laga utrustning och mycket mer behöver göras. All hjälp uppskattas, även glada tillrop från arbetsskygga sidolinjespelare.