Tack för allt!

Jag vill ta tillfället i akt att uttrycka min djupaste tacksamhet för de 22 år vi har tillbringat tillsammans. Att dela dessa två decennier med er har varit en ovärderlig erfarenhet och en outsinlig källa till glädje, insikt och blåmärken.

Alla goda minnen kommer alltid att vara en varm och lysande del av mitt hjärta. De skratt, utmaningar och ögonblick av gemenskap har gjort dessa 22 år oförglömliga.

Tack för att ni har delat era tankar, känslor och upplevelser med mig genom åren. Alla fina ord och anekdoter som ni har berättat eller mailat mig sista veckorna har gjort det tårfyllt för många av oss. Det är många instruktörer och medlemmar som har fått vänner för livet via klubben och det gör att SKMC kommer att leva vidare hos oss alla.

Så tack, från botten av mitt hjärta, för de 22 åren av gemenskap och vänskap. Jag värdesätter det djupt.

SKMC i mitt hjärta.

Lars Söderström med övriga instruktörer

En minnesvärd resa från 2001-09-11 till 2023-12-11