Välkommen till Stockholms mest erfarna klubb inom självförsvar!

Stockholm Krav Maga Center har funnits sedan 2001 och är Stockholms mest renommerade klubb inom självförsvar. Här kommer du att få arbeta med både tekniker, kropp och psyke. Vi är medlemmar i förbundet Krav Maga Sverige (KMS) vilket bidrar till att vårt tänk och vår utlärning hela tiden utvecklas, både för att ge dig bättre träning samt för att möta ändrade förhållanden i samhället.

KMS Krav Maga är relativt sätt enkel att lära och har metoder och tekniker för att hantera alla aspekter av överfallsvåld såsom konflikthantering, mental förberedelse, stresshantering, taktik, sparkar och slag, alla slags moderna vapen och tillhyggen, markkamp, flera gärningsmän, i mörker och i trånga utrymmen etc.

Hos oss tränar du fysiskt, mentalt och konditionskrävande i trevlig miljö!

Information om nästa nybörjarstart

I medlemsskapet ingår alltid

 • T-shirt

  Första gången du registrerar dig ingår alltid en t-shirt i termins- eller årskortet.

 • Olycksfallförsäkring

  I händelse av skada på träningen är du alltid försäkrad. Försäkringen täcker sjukvårdskostnader.

 • Sveriges mest erfarna instruktörer

  Med oss tränar du tryggt i vetskapen att det vi lär ut bygger på egna erfarenheter. De flesta av instruktörerna har egen erfarenhet av våld och vet hur de lär ut hur du kan hantera det.

 • Möjlighet att deltaga på slutna seminarier

  Som medlem har du tillgång till slutna seminarier och andra aktiviteter som endast riktar sig till våra medlemmar.

 • Tillgång till flera pass

  I början av terminen finns två pass per vecka. Senare under terminen kommer du ha fyra pass per vecka att välja mellan utan tillkommande kostnad.