Terminsstart HT 2022

Terminen kör igång igen 2022-08-23.

Mediumgruppen kommer att köra samtidigt, och i vissa fall gemensamt, med Fortsättargruppen. K2 är nödvändig för träning i Mediumgruppen.

Kompetensnivå 1 (K1) är nödvändig för träning i Fortsättargruppen.

Samma träningstider gäller som under senaste terminerna.

Läs mer

Barnträning hösten 2022

Söndagen 2022-08-28 startar barnträning för åldrarna 8-12 år. Träningen hålls söndagar kl. 16.00 – 17.00. Begränsat antal platser. Tidigare tränande i Barngruppen har förtur.

Träningen kostar 1 800 kr. Det går utmärkt att provträna kostnadsfritt en gång.

Barnträningen sträcker sig till 2022-12-04 med uppehåll för höstlovet.

Läs mer

Nybörjarregistrering hösten 2022

Förhandsregistrering för blivande nybörjare torsdagen 18/8 någon gång under tiden 17.00 – 19.30 i våra lokaler på Gästrikegatan 11 ger dig möjlighet att få plats i önskad nybörjargrupp genom att i god tid fylla i personuppgifter i datorn, betala termins- eller årsavgift och erhålla t-shirten.

Kan du inte registrera dig under ovanstående tid kan vi lösa registreringen på annat sätt i mån av plats. Du är självfallet välkommen till träningslokalen under ordinarie träningstid efter terminsstart 23/8 för att ta en av de återstående platserna. Som registrerad Krav Maga-medlem är du olycksfallsförsäkrad under träning, samt transport till och från lokalen.

Möjlighet till provträning finns i mån av plats de första två veckorna efter terminsstarten. Det är då bara att dyka upp med valfria träningskläder och gymnastikskor för inomhusbruk. Önskar du provträna innan du bestämmer dig är Förhandsregistreringen inget för dig.

Läs mer

Intensivkurs i realistiskt självförsvar för tjejer

Intensivkurs i realistiskt självförsvar för tjejer under oktober. Kursen omfattar vanligaste formerna av överfallssituationer mot kvinnor, förståelse för våld, teori, tips och taktik kring hantering av våldet, hantera rädsla och lösa situationen.

Största delen av kursen är upplevelsebaserad, vilket innebär att deltagarna kommer att utsättas för realistiska scenarier inomhus och utomhus med successivt ökande komplexitet och svårighetsgrad. Kursen hålls huvudsakligen av rutinerade kvinnliga instruktörer i modern Krav Maga.

Kursen är uppdelad i två tillfällen: 2022-10-15 och 2022-10-22.

Prov-på-pass realistiskt självförsvar i augusti

Vill du prova på självförsvar? 2022-08-06 håller vi ett prova-på-pass för alla intresserade mellan 12.00 – 15.00. Passet börjar med en kortare introduktion om klubben och Krav Maga, samt hur träningen fungerar. Därefter får ni prova på hur ett normalt pass hos oss går till.

Läs mer

Markseminarium

2022-07-16. Halvdagsseminarium med fokus på allmänbildning på marken. Seminariet är öppet för nuvarande och tidigare medlemmar.

Vi kommer öva:

  • Grundläggande rörelser på marken
  • Låsningar och strypningar
  • Flykt från gärningsman som placerat sig ovanpå
  • Svep och nedtagningar
  • Brottningssparring

Läs mer

Sparringseminarium

2022-07-02. Halvdagsseminarium utomhus med fokus på sparring. Passet är öppet för nuvarande och tidigare medlemmar.

Vi kommer öva:

  • Grundläggande teknik (slag och spark)
  • Taktik (hur man tar sig in för att attackera, hur man kontraattackerar m.m.)
  • Hantering av ryggningsreflexen
  • Sparring

Läs mer

Terminsavslutning

Terminsavslutning på Levinskys2022-06-17. Dags att fira ytterligare en starkt genomförd termin! Vi möts 18.00 på trottoaren utanför klubben. Därefter går vi gemensamt till Levinskys på Rörstrandsgatan 9 och käkar goda hamburgare, dricker valfri dryck och snackar skit.

Hinner ni inte möta upp 18.00 är ni välkomna att droppa in efter hand. Håll utkik på Facebook under kvällen där vi kommer lägga upp information om vi rör oss vidare till en annan lokal. Medtag av bättre hälfter uppmuntras. Vi ses!

Sommarträningen fastställd

Sommarträning kommer att hållas söndagar kl. 12.00 – c:a 15 under juli och augusti med start 2022-07-03. Träningen är öppen för alla nuvarande och tidigare medlemmar som tränat modern Krav Maga under minst en termin oavsett klubbtillhörighet.

Läs mer

Utomhusträning i juni

2022-06-12. Terminens sista pass genomförs utomhus. Under passet kommer ni få prova på svårigheterna som uppstår när marken är ojämn och saker som träd, buskar och bänkar är i vägen.

Vi möts 12.00 vid trappan i lokalen och går gemensamt bort till Vasa-parken. Kom i tid då vi låser lokalen när vi lämnar. Det går bra att lämna kvar väskor, värdesaker mm.

Läs mer