Avslutning/Gravöl

Kom och avsluta med oss 2023-12-08 med start kl 17. Efter mer än 22 års verksamhet är det nu dags att fira klubbens verksamhet och alla som gjorde den till Nordens största Krav Maga-klubb i nästan två decennier.

Dryck och snacks finns i begränsad mängd. De som vill fortsätta sent in på kvällen går sedan vidare till restaurang Bron på St Eriksgatan 64.

Information om avslutning

Kära SKMC-medlemmar,

Vi är nu inne på klubbens sista veckor. Nedan hittar ni information om våra avslutande aktiviteter.

  • 22/11 Sista mittspasset.
  • 7/12 Sista terminsträningspassen. Nuvarande och tidigare SKMC-medlemmar är välkomna på samtliga av de tre passen, oavsett grupptillhörighet. Hörde jag trippelpass, någon?
  • 8/12 Avslutning/Gravöl, i lokalen från 17.00. Dryck och snacks finns i begränsad mängd. Tag gärna med eget. De som vill fortsätta sent in på kvällen går sedan vidare till restaurang Bron.
  • 10/12 Sista barnträningspasset.
  • 11/12 Kompetenstest 1, kl. 18.00- ca. 22.30. Klubbens sista utmaning till er.

SKMC lägger ned verksamheten

Kära elever,

Det är med stor sorg vi meddelar att den pågående terminen är klubbens sista. En stadig minskning av både elever och instruktörer gör att det inte längre är hållbart att driva klubben vidare. Vi har noga övervägt alternativ men har tyvärr inte kunnat hitta någon annan lösning.

Vi vill tacka alla som tränat och instruerat med oss genom åren. Det har varit en fantastisk resa där vi fått utvecklas tillsammans med er.

Vi erbjuder tidigare elever att träna gratis dom ca två månader som är kvar. Så kom ner och ge oss några sista smällar! Vi återkommer med information om en sista avslutningsmiddag senare i höst/vinter.

Med förankrade hälsningar Instruktörerna

Batongseminarium

Datum: 2023-09-30

Klockan 14.00-17.00 kör vi försvar mot angrepp och hot med tillhyggen som batong, yxa och baseballträ. Vi kommer även öva eget bruk av tillhyggen, som batong, gatusten eller liknande.
Seminariet kostar 500 kr och är öppet för nuvarande och tidigare elever.

Utrustning och klädsel
•    Sedvanliga träningskläder utan dragkedjor, knappar etc)
•    Suspensoar/grenskydd
•    Tandskydd

Anmälan och betalning
Betala in 500 kr till Plusgiro 27 44 31 – 6. Ange ditt namn i meddelanderutan i betalningen.
Maila därefter love@krav-maga.nu och meddela vilken/vilka dagar du kommer.

Anmälan senast 29 September.

After Fight

2023-09-21. Gemensam utgång efter avslutade pass för umgänge och möjlighet till inmundigande av mat och dryck för alla intresserade efter avslutat träningspass.

Bron, St Eriksgatan 64. Första gänget är troligen på plats runt kl. 19. Instruktörerna och sista laddningen tränande dyker upp vid 22.00-snåret. Ingen föranmälning krävs, utan det är bara att traska dit. Nya som gamla medlemmar välkomna.

Väl mött!

Kvällens mittspass ställs in på grund av sjukdom

Dessvärre måste kvällens mittspass ställas in på grund av sjukdom.
Vid frågor hänvisas till Facebook messenger.

Stockholm Krav Maga Center firar 22 år

Idag är klubbens 22-årsjubileum! Första träningspasset hölls alltså 2001-09-11 av två nycertifierade instruktörer i vår enorma träningsanläggning på Blekholmsgatan 14 vid Centralstationen. Ett trevligt minne från det datumet, även om just första passet satt de flesta av klubbens blivande medlemmar klistrade framför TV:n.

Stockholm Krav Maga Center växte snabbt till Nordens största Krav Maga-klubb både avseende antal certifierade instruktörer och terminsaktiva medlemmar. Träningen har löpande utvecklats för att spegla moderna hotbilder samtidigt som instruktörerna löpande förbättrat pedagogik och förhållningssätt till träningen.

Vi hoppas kunna fortsätta verksamheten i många år framöver med våra härliga medlemmar!

Terminsstart HT 2023

Terminen kör igång igen 2023-08-22.

Mediumgruppen kommer att köra samtidigt, och i vissa fall gemensamt, med Fortsättargruppen. K2 är nödvändig för träning i Mediumgruppen.

Kompetensnivå 1 (K1) är nödvändig för träning i Fortsättargruppen.

Samma träningstider gäller som under senaste terminerna.

Läs mer

Nybörjarregistrering hösten 2023

Förhandsregistrering för blivande nybörjare torsdagen 17/8 någon gång under tiden 17.30 – 19.30 i våra lokaler på Gästrikegatan 11 ger dig möjlighet att få plats i önskad nybörjargrupp genom att i god tid fylla i personuppgifter i datorn, betala termins- eller årsavgift och erhålla t-shirten.

Kan du inte registrera dig under ovanstående tid kan vi lösa registreringen på annat sätt i mån av plats. Du är självfallet välkommen till träningslokalen under ordinarie träningstid efter terminsstart 22/8 för att ta en av de återstående platserna. Som registrerad Krav Maga-medlem är du olycksfallsförsäkrad under träning, samt transport till och från lokalen.

Möjlighet till provträning finns i mån av plats de första två veckorna efter terminsstarten. Det är då bara att dyka upp med valfria träningskläder och gymnastikskor för inomhusbruk. Önskar du provträna innan du bestämmer dig är Förhandsregistreringen inget för dig.

Läs mer

Extra Kompetenstest i augusti

Flera har hört av sig angående att dom missade kompetenstesterna i maj. Därför kör vi nu ett extra tillfälle för nybörjare och fortsättare.

Kompetenstestet är ett långt och krävande träningspass där vi kontrollerar att teknikerna som vi lärt ut under terminen sitter under något jobbigare förhållanden. Efter genomfört prov får alla individuell feedback. De som blir godkända på Kompetenstest 1 (K1) har behörighet att träna i Fortsättargruppen.

  • Lördag 2023-08-19 kl. 12.00 – c:a 16.00 för Kompetenstest 1 (nybörjare)
  • Söndag 2023-08-20 kl. 12.00 – c:a 16.00 för Kompetenstest 2 och uppåt

Läs mer