Tack för allt!

Jag vill ta tillfället i akt att uttrycka min djupaste tacksamhet för de 22 år vi har tillbringat tillsammans. Att dela dessa två decennier med er har varit en ovärderlig erfarenhet och en outsinlig källa till glädje, insikt och blåmärken.

Alla goda minnen kommer alltid att vara en varm och lysande del av mitt hjärta. De skratt, utmaningar och ögonblick av gemenskap har gjort dessa 22 år oförglömliga.

Tack för att ni har delat era tankar, känslor och upplevelser med mig genom åren. Alla fina ord och anekdoter som ni har berättat eller mailat mig sista veckorna har gjort det tårfyllt för många av oss. Det är många instruktörer och medlemmar som har fått vänner för livet via klubben och det gör att SKMC kommer att leva vidare hos oss alla.

Så tack, från botten av mitt hjärta, för de 22 åren av gemenskap och vänskap. Jag värdesätter det djupt.

SKMC i mitt hjärta.

Lars Söderström med övriga instruktörer

En minnesvärd resa från 2001-09-11 till 2023-12-11

 

 

Tillbakablick

I gömmorna hittade vi foton från lokalrenoveringen på Gästrikegatan 11 efter att vi flyttade från våra ursprungliga lokaler vid Centralstationen!

Fotona är från hösten 2007 då vi tog över en sönderslagen lokal och byggde om hela lokalen med hjälp av enorma insatser av instruktörer och medlemmar. Se foton från invigningsvimlet och klubbens första pass i den nya lokalen. Och hur unga och snygga vissa instruktörer var….. ÄR!

Läs mer

Avslutning/Gravöl

Kom och avsluta med oss 2023-12-08 med start kl 17. Efter mer än 22 års verksamhet är det nu dags att fira klubbens verksamhet och alla som gjorde den till Nordens största Krav Maga-klubb i nästan två decennier.

Dryck och snacks finns i begränsad mängd. De som vill fortsätta sent in på kvällen går sedan vidare till restaurang Bron på St Eriksgatan 64.

Information om sista veckorna

Kära SKMC-medlemmar,

Vi är nu inne på klubbens sista veckor. Nedan hittar ni information om våra avslutande aktiviteter.

  • 22/11 Sista mittspasset.
  • 7/12 Sista terminsträningspassen. Nuvarande och tidigare SKMC-medlemmar är välkomna på samtliga av de tre passen, oavsett grupptillhörighet. Hörde jag trippelpass, någon?
  • 8/12 Avslutning/Gravöl, i lokalen från 17.00. Dryck och snacks finns i begränsad mängd. Tag gärna med eget. De som vill fortsätta sent in på kvällen går sedan vidare till restaurang Bron.
  • 10/12 Sista barnträningspasset.
  • 11/12 Kompetenstest 1, kl. 18.00- ca. 22.30. Klubbens sista utmaning till er.

SKMC lägger ned verksamheten

Kära elever,

Det är med stor sorg vi meddelar att den pågående terminen är klubbens sista. En stadig minskning av både elever och instruktörer gör att det inte längre är hållbart att driva klubben vidare. Vi har noga övervägt alternativ men har tyvärr inte kunnat hitta någon annan lösning.

Vi vill tacka alla som tränat och instruerat med oss genom åren. Det har varit en fantastisk resa där vi fått utvecklas tillsammans med er.

Vi erbjuder tidigare elever att träna gratis dom ca två månader som är kvar. Så kom ner och ge oss några sista smällar! Vi återkommer med information om en sista avslutningsmiddag senare i höst/vinter.

Med förankrade hälsningar Instruktörerna

Batongseminarium

Datum: 2023-09-30

Klockan 14.00-17.00 kör vi försvar mot angrepp och hot med tillhyggen som batong, yxa och baseballträ. Vi kommer även öva eget bruk av tillhyggen, som batong, gatusten eller liknande.
Seminariet kostar 500 kr och är öppet för nuvarande och tidigare elever.

Utrustning och klädsel
•    Sedvanliga träningskläder utan dragkedjor, knappar etc)
•    Suspensoar/grenskydd
•    Tandskydd

Anmälan och betalning
Betala in 500 kr till Plusgiro 27 44 31 – 6. Ange ditt namn i meddelanderutan i betalningen.
Maila därefter love@krav-maga.nu och meddela vilken/vilka dagar du kommer.

Anmälan senast 29 September.

After Fight

2023-09-21. Gemensam utgång efter avslutade pass för umgänge och möjlighet till inmundigande av mat och dryck för alla intresserade efter avslutat träningspass.

Bron, St Eriksgatan 64. Första gänget är troligen på plats runt kl. 19. Instruktörerna och sista laddningen tränande dyker upp vid 22.00-snåret. Ingen föranmälning krävs, utan det är bara att traska dit. Nya som gamla medlemmar välkomna.

Väl mött!

Kvällens mittspass ställs in på grund av sjukdom

Dessvärre måste kvällens mittspass ställas in på grund av sjukdom.
Vid frågor hänvisas till Facebook messenger.

Stockholm Krav Maga Center firar 22 år

Idag är klubbens 22-årsjubileum! Första träningspasset hölls alltså 2001-09-11 av två nycertifierade instruktörer i vår enorma träningsanläggning på Blekholmsgatan 14 vid Centralstationen. Ett trevligt minne från det datumet, även om just första passet satt de flesta av klubbens blivande medlemmar klistrade framför TV:n.

Stockholm Krav Maga Center växte snabbt till Nordens största Krav Maga-klubb både avseende antal certifierade instruktörer och terminsaktiva medlemmar. Träningen har löpande utvecklats för att spegla moderna hotbilder samtidigt som instruktörerna löpande förbättrat pedagogik och förhållningssätt till träningen.

Vi hoppas kunna fortsätta verksamheten i många år framöver med våra härliga medlemmar!

Terminsstart HT 2023

Terminen kör igång igen 2023-08-22.

Mediumgruppen kommer att köra samtidigt, och i vissa fall gemensamt, med Fortsättargruppen. K2 är nödvändig för träning i Mediumgruppen.

Kompetensnivå 1 (K1) är nödvändig för träning i Fortsättargruppen.

Samma träningstider gäller som under senaste terminerna.

Läs mer