Julavslutning

Uppdatering 2020-11-17: Då smittspridningen ökar och restriktionerna från Folkhälsomyndighetens beräknas kvarstår och t.o.m. öka, så ställs julmiddagen in.

Avslutningsmiddag 2020-12-18 på JoLo, Västmannagatan 50, med inmundigande av mat och dryck. Bord är bokade på fredagen från 18.00. Middagen är öppen för alla nuvarande och tidigare tränande med sina respektive. Klubben bjuder på första glaset öl, vin eller cider. Möjlighet finns till att spela biljard efter avslutad middag.

Beställning av mat om sådan önskas, samt betalning för maten, måste göras i samband med anmälning. Anmälning görs genom inbetalning av priset för menyvalet till klubbens Plusgiro 27 44 31 – 6 eller på plats i träningslokalen senast 2020-12-11.

Självfallet går det utmärkt att deltaga på middagen och efterföljande aktiviteter utan att beställa mat, i vilket fall föranmälning inte krävs.

Då vi troligen kommer att vara många har restaurangen begränsat hur många rätter vi kan välja mellan. Vi har därför enväldigt beslutat om följande fyra alternativ:

Meny 1 – Oxkind “Lindberg” 249 kr
Rökt nattbakad oxkind, ölkokt lök, bordelaise, potatiskaka, äggula, bränd grädde & rökt senap.

Meny 2 – Bakad torskrygg 249 kr
Bimi, Yuzu, smör, blomkål, lakrits, bacon & shiitake.

Meny 3 – Rostad blomkål Veg 249 kr
Potatiskaka, bimi, majs, smetana, spenat, jalapeño, smör & lök.

Meny 4 – Köksmästarens burgare 200g på högrev/bringa 198 kr
Potatiskaka, bimi, majs, smetana, spenat, jalapeño, smör & lök.