Utvecklingspass

2021-11-27. Utvecklingspasset är ett nytt koncept för klubben. Tanken är att fånga upp de medlemmar som vill lära sig så snabbt som möjligt och ge dom en rejäl skjuts framåt i teknik, aggressivitet och stresstålighet.

Passet är öppet för alla aktiva medlemmar på klubben, inklusive nybörjare. Stora krav ställs på förmåga att hantera våld riktat mot en, stress och att vara en bra figurant som kan slå hårt och slå hårt för att träffa. Känns nybörjarpassen fortfarande stressiga så är du inte redo för utvecklingspassen än (det är viktigt att inte gå för snabbt fram i sin utveckling).

Passet rekommenderas inte heller för medlemmar som har skador behöver läka då möjlighet att köra lugnare inte kommer tillåtas i samma utsträckning som på de vanliga passen.

Instruktörerna kommer att leta felaktigheter i teknik och agerande konstant och löpande ge feedback på allt de ser. Bli inte nedstämda om ni får mer feedback att rätta till än vanligt. Nyttja de extra korrektionerna till att utvecklas fortare.

Sammanfattningsvis kommer det vara en fysiskt och psykiskt tuff men extremt lärorik eftermiddag. Kom dit utvilade med god status på kost, vätska och sömn.

Tid: 13.00 – c:a 16.30 (en halvtimmes rast i mitten av passet)
Pris: 200 kr

Anmälning görs senast dagen innan till love@krav-maga.nu. Betalning av avgiften på plats på klubben eller till klubbens PG 27 44 31 – 6. Ange namn, samt att betalning avser ”Utvecklingspass”.

Utrustning

  • Sedvanliga träningskläder. Inga dragkedjor eller knappar
  • Suspensoar eller grenskydd, samt tandskydd
  • Grepphandskar 10 oz
  • Skenbensskydd

Ta gärna med dryck med vätskeersättning (ex.vis Resorb), samt snacks (choklad, nötter, powerbar eller liknande) för bibehållna energinivåer under passets gång.